Seria Trilogia mistica la Editura Leda.

Primele doua volume din seria Trilogia Mistica de Traci Harding au aparut la Editura Leda.Mai jos gasiti atat descrierea fiecarui volum si coperta,cat si un link de unde le puteti comanda.

**

Mia Montrose este o australiancă din secolul XXI, cu un doctorat în limbi vechi, căreia tocmai i s-a oferit cea mai promiţătoare slujbă din cariera ei.

Ashlee Granville este o clarvăzătoare din secolul XIX, silită să-şi reprime harurile atunci când iese pe piaţa matrimonială a cercurilor de elită din Anglia.

Lillet du Lac este o preoteasă din secolul XIII aparţinâd unui străvechi ordin, protejat acum de catari, care le rezistă pentru ultima oară francilor romano-catolici în marea fortăreaţă Montségur.

În pofida distanţei în timp şi în spaţiu şi a diferenţelor culturale, cele trei sunt unite de apartenenţa comună la vechea linie de sânge a regilor Graalului şi de sacra genă a lui Isis, pe care o poartă.

Adevăr şi înşelăciune, dragoste şi dorinţă, catarii şi Biserica, Templierii şi secretele Egiptului antic – toate acestea joacă un rol într-o mare aventură, aflată sub semnul posibilei existenţe a unei chei genetice spre nemurire.


  Leda     Libris(Ro si Eng)   Elefant.

*
Ashlee Devere, pe care cititorii au cunoscut-o în primul volum al trilogiei, Gena lui Isis, clarvăzătoare, istoric şi călătoare din secolul al XIX-lea, este solicitată de Frăţia Sangrealului să autentifice un text sumerian găsit pe un şantier arheologic. Acest text se dovedeşte a proveni dintr-o perioadă anterioară Vechiului Testament, iar povestea despre Geneză pe care o spune este cu totul diferită. Dar, evident, Ashlee doreşte să vadă cu ochii ei locul unde a fost descoperit documentul. Şi de aici începe o aventură uluitoare pentru ea, soţul ei şi fiul lor mai mare, aventură care le va schimba destinul pentru totdeauna…

Tamar, fiica de treisprezece ani a faimoasei lingviste din secolul al XXI-lea Mia Montrose, citeşte pentru prima oară jurnalele lui Ashlee Devere şi în acelaşi timp suferă o transformare uluitor de rapidă a abilităţilor ei psihice şi a înfăţişării fizice, total neaşteptată pentru ea, dar prevestită de alţii. În destinul ei se deschide o cale nouă, graţie lui Kali, o puternică zeiţă şi una dintre păstrătoarele cheii pierdute a porţii care face legătura dintre lumea noastră şi cea următoare – căci destinul lui Tamar este să determine soarta întregii lumi.

De la Piramidele din Egipt la legendarele Săli din Amenti, de la miturile viitorului la ştiinţele antice, de la sacru la profan – cursa pentru dezlegarea misterelor liniei de sânge a Graalului lansează o provocare înseşi naturii zeilor…
  Leda     Libris(Ro si Eng)   Elefant.Sursa: Leda.

4 comentarii:

  1. Adryacola spunea...

    Nu stiam de seria asta, pare interesanta.

  2. Mirela spunea...

    pana acum nu am mai auzit de aceasta serie....imi place descrierea

  3. Elena Zaharia spunea...

    Am mai vazut aceste carti, dar nu le-am cumparat pana acum.:)

  4. Ma puteti ajuta va rog cu un link prin care sa ajung intr-o librarie de unde pot comanda al treilea volum? Multumesc!