Boy crush: Theo James

Nume: 
Data nașterii:
Ocupație:

 Theodore Peter James Kinniard Taptiklis (născut pe 16 decembrie 1984), cunoscut sub numele de Theo James, este un actor de origine britanică. Acesta a avut de-a lungul timpului mai multe roluri memorabile, precum Jed Harper în Bedlam, Walter William Clark Jr în Golden Boy și Four -Tobias Eaton în ecranizarea cărții Divergent, de Veronica Roth.
James s-a născut în Oxford, fiind cel mai tânăr dintre cei cinci copii ai familiei, acesta are două surori și doi frați. James a absolvit Grammar School Aylesbury și a obținut diploma în filozofie la Universitatea din Nothingham, antrenându-se la Teatrul Bristol pentru a juca pe scenă.


 James și-a făcut debutul în filmul A passionate woman, a jucat rolul unui diplomat turc într-un episod din Downtown Abbey. 2012 a fost printre cele mai prolifice perioade pentru actor, întrucât a participat la foarte multe proiecte de film. După ce a primit rolul lui Tobias în Divergent, James a început să lucreze la alte două filme, London Fields și Franny, alături de Richard Gere și Dakota Fanning.


Continuarea filmului Divergent, Insurgent, va apărea în 2015, avându-l în rol principal pe James ca Four, alături de Shailene Woodley, ca Tris.

Pe lângă cariera sa cinematografică, Theo a făcut parte din formația Shere Khan, însă din 2012, formația a încetat să mai activeze.

0 comentarii: