Boy crush: Ed Westwick

Nume: Edward Westwick
Data nașterii: 27 iunie 1987
Ocupație: actor
 Ed Westwick este un actor de origine engleza, nascut pe data de 27 iunie 1987 in Stevenage. Este cunoscut pentru rolul din Serialul american "Gossip girl", unde il interpreteaza pe baietasul de bani gata, Chuck Bass . A urmat scoala generala si  liceul "Barkalay School" in Stevenage.


In momentul in care a primit rolul pentru filmul "Breaking and entering" (2006) frecventa colegiul "North Herts". A urmat cursuri de teatru la Teatrul National Youth din Londra. Si-a inceput cariera actoriceasca in anul 2006 cu filmul "Children of Men" unde il interpreta pe Alex.Pe timpul filmarilor la renumitul serial "Gossip girl" locuieste intr-un  apartament din  Chelsea,New York, impreuna cu colegul sau de platou Chase Crawford( Nate Archilbald, "Gossip girl").

Cand are ocazia se refugiaza la Londra pentru recreere. Ed a fost si cantaretul principal pentru un timp in trupa "The Filfthy Youth".

Ed Westwick, actorul de 21 de ani, apare in viitorul numar al revistei Interview, unde vorbeste despre moda, viitorul sau, cariera sa muzicala si tatuajele sale.

In pauza pe care a luat-o Gossip Girl, actorul s-a intors in tara sa natala, Anglia.

Muzica care ii place: ”Kings of Leon, The Strokes... piesele mai vechi ale trupei The Doors, The Rolling Stones, The Clash, The Cure... Sunt un tip rock’n’roll cu adevarat. Sunt un mare fan al lui Elvis.”


Vorbind despre alte roluri in filme: “Acum este o perioada cruciala in ceea ce priveste deciziile pe care le voi lua. Vreau sa joc alte roluri; vreau sa joc alte personaje. Sunt foarte multumit cu ceea ce s-a intamplat dar vreau sa fac alte lucruri. Am invatat atatea jucand acest personaj dar sunt mult mai multe lucruri in lume. Trebuie sa faci lucruri care te incita; trebuie sa ai pasiune pentru munca ta. Altfel esti doar o fata pe ecran.”

El vorbeste si despre trupa sa: “Se cam destrama. Este foarte dificil sa jonglezi cu doua cariere, daca nu ai pe cineva care le  tine in frau pentru tine. Pentru ca esti la TV ti se da un contract cu o casa de discuri – nu asa as vrea sa-l obtin pentru ca nu este real, stii? Nu este nimic pe care sa urasc mai mult decat lucrul pre-fabricat.”


Referindu-se la tatuajele sale, spune: “Am ‘Heartbreak Hotel‘ tatuat pe piept… Am ‘21 Grams‘, ‘Love Me Two Times‘ , cantecul formatiei The Doors. Am ‘I Heart Romance‘ pe antebrat si ‘You Make Me Feel Like the One‘ de-a lungul umarului. Am vazut scris ‘I Heart Romance‘ intr-o baie a unui bar din Brooklyn. Mi s-a parut cool, asa ca mi l-am tatuat.”

Recent colegul sau de apartament si colegul sau din seialul Gossip Girl, Chance Crawford – Nate in serial, a inceput sa-si caute un nou apartament in New York pentru a locui singur. Cei doi au fost colegi de aparatament din 2007, dar a venit vremea pentru mai multa intimitate.

sursa: cinemagia.ro

0 comentarii: