Lash (The Skulls #1) by Sam Crescent
Nimeni nu se pune cu Craniile și sa scape cu asta!


Ultimul lucru pe Angel Marston si-a dorit vreodată a fost să fie la mila Craniilor. Ei sunt motociclisti locali și clubul ajuta la mentinerea orașul în siguranță, dar au felul lor de reguli. Ei petrec din greu și fac ce naiba doresc. Dar datoriile tatălui ei la club insemna ca Angel nu are de ales.

Lash iși iubește clubul , dar el vrea o femeie care nu s-a culcat cu toată echipa. Angel este ceea ce el caută. E dulce, tânără ... și virgină. El o vrea mai mult decât orice și deja a marcat-o ca si a lui.

Când Lash o atinge Angel nu poate abtine, dar se topeste. El o infierbanta cu mâinile lui rătăcire și buzele păcătoase. Nu poate spune nu, și ea îl vrea cu disperare


Dar când totul pare să meargă atât de bine pentru Angel și Lash, trecutul lor ii prinde din urma . Craniile au dușmani care doresc orașul și femeile lor. Lash trebuie să decidă pe cine să pună primul, clubul sau femeia sa. Este Angel suficient de puternică pentru sta alături de el când lucrurile merg rãu? Și ce se va întâmpla când tragedia și durerea, lovesc simultan?

0 comentarii: