RECENZIE - Carpe Corpus (Vampirii din Morganville #6) de Rachel Caine


Descriere:

In Morganville toata lumea e obligata sa zambeasca, fiindca altfel... De cand maleficul Bishop si-a facut aparitia in Morganville - in cautarea pierdutei carti care contine secretele intunecate ale vampirilor -, relativa armonie dintre oameni si vampiri este spulberata. Pentru salvarea micului oras, incepe sa fie organizata o miscare subterana de rezistenta.

Claire Danvers si prietenii ei sunt primii care doresc sa se intoarca la o viata normala si il infrunta pe cel care a jurat sa nimiceasca totul in jur. Dar chiar daca ei ar reusi sa-l infranga pe Bishop, oare vampirii, dupa ce au simtit din plin gustul puterii, vor accepta sa se intoarca la vechile reguli?


RECENZIE:

Presimt o recenzie scurta. Si nu pentru ca mi-ar fi displacut acest volum, dar pentru ca nu vreau sa ofer spoilere si, asa cum zic de fiecare data, cel mai bine e sa vedeti cu ochii vostrii. Degeaba spun eu ca o carte sau o serie sunt geniale, daca voi doar cititi recenzia si nu si cartea.

Daca ziceam ca volumul trecut a fost plin de actiune si suspans, atunci pot sa spun ca asta a fost pavat cu asa ceva. Nu mi-as fi imaginat ca se pot intampla atatea lucruri intr-un volum, tinand cont cat de slabe au fost celelalte la capitolul actiune. Dar acum ai fi zis ca autoarea vrea sa-mi demontreze ce poate si a tot aruncat in mine cu evenimente ce mai ca m-au facut sa cad de pe scaun. Se intampla atat de multe si sunt unele care nici in cele mai mari cosmaruri sau ganduri fanteziste nu le-ai fi gasit.

Si nu zic ca m-a deranjat. Dimpotriva. M-am bucurat din plin de acest volum, am savurat fiecare capitol si in momentul asta apreciez imaginatia autoarei si faptul ca de fiecare data reuseste sa scoata ceva, chit ca totul pare pasnic si asezat. Abia astept sa citesc urmatoarele volume, pentru ca acum curiozitatea e si mai mare.

Iar pentru romantici, nu va speriati, exista si doze mari si puternice de iubire si momente pufoase si tot ce vreti voi. Volumul asta e plin si de batai si suspans si intrigi, dar are si pupaceli si dulcegarie. Ceva pentru toata lumea!

Lectura placuta!
 

0 comentarii: