Recomandarea zilei

Ce zici de o noapte cu Nick si Norah la New York? Pe locuri, fiti gata, start: Norah si Nick sunt pregatiti sa-si asume riscurile unui salt in necunoscut. 
O poveste lunga cat o noapte newyorkeza despre un baiat si o fata care ajung, prin forta destinului si a muzicii, parteneri intr-o sumedenie de aventuri amuzante. Cei doi se descopera unul pe altul dupa ce Nick o roaga pe Norah, la finalul unui concert dintr-un club, sa fie prietena lui... pentru doar cinci minute.
O intalnire intre doua lumi aparent diferite, cu exceptia pasiunii pentru muzica: Norah e fiica rebela a unui mare producator muzical, Nick e basist si compozitor intr-o trupa underground de queercore. Intamplarea face ca amandoi sa aiba inima franta dupa esecuri in dragoste.
Un volum proaspat, inteligent, amuzant si, in ciuda limbajului licentios pe alocuri, deloc lipsit de duiosie. O carte pentru tinerii si nelinistitii de toate varstele.

Nu-i destul sa stai singur pe trotuar si sa compui un cantec pentru o fata, daca n-ai tupeul sa incerci macar sa vorbesti cu ea.“ - R. Cohn & D. Levithan
„Stiu ca o sa-ti sune ciudat, dar te-ar deranja sa fii prietena mea in urmatoarele cinci minute?“ - R. Cohn & D. Levithan

0 comentarii: