Dupa ce ne-am certat la Editura Trei ( seria After de Anna Todd)

Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)Poza coperta (accepta imaginile in mailul tau pentru a o putea vedea)
După un început tumultuos de relaţie, lucrurile par să funcţioneze între Tessa şi Hardin. Dar o dezvăluire incendiară despre trecutul misterios al lui Hardin o copleşeşte pe Tessa. Simte că nu mai poate suporta încă o promisiune încălcată. A renunţat la tot pentru băiatul de care s-a îndrăgostit nebuneşte. Hardin ştie că a făcut o greşeală imensă. Va fi el în stare să se schimbe... în numele iubirii?
 After a fascinat cititorii din toată lumea. Trăieşte şi tu experienţa de pe internet! "Un public care te citeşte în timp real, evident, te motivează să scrii tot mai mult. Să lucrez la seria After devenise aproape un obicei zilnic, postam câte un capitol pe zi." - Anna Todd
 "În After, singurul lucru la care te poţi aştepta este imprevizibilul." - Vilma’s Book Blog "
Pregătiţi-vă pentru o explozie emoţională!" - Biblio Belles

 "Habar n-aveam eu că peste doar câteva luni urma să locuiesc într-un apartament cu iubitul meu, care nu este Noah. N-aveam nici cea mai vagă idee despre ce urma să se întâmple atunci când mama a intrat în parcarea de la WCU — cu atât mai puţin atunci când l-am întâlnit pe băiatul insolent cu părul ondulat. N-aş fi crezut aşa ceva dacă mi-ar fi spus cineva, iar acum nu-mi pot imagina viaţa fără tipul ăsta arţăgos."

0 comentarii: