Precomanda Grey de E.L. James de la Librex


ACUM POTI VEDEA LUMEA DIN CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY SI ALTFEL: PRIN OCHII LUI CHRISTIAN GREY!!

Grey de E.L. James  este la PRECOMANDA pe site-ul librariei  LIBREX 
 E randul lui Christian sa vorbeasca: dezvaluindu-ne gandurile si visele lui. E L James  ne ofera o perspectiva noua asupra povestii de dragoste care a incantat milioane de cititori din intreaga lume.

 Christian Grey controleaza totul in jurul sau; lumea lui este ordonata, disciplinata si pustie – pana in ziua in care Anastasia Steele isi face aparitia in biroul sau: un vartej de forme atragatoare si o coama rebela de par negru. Christian incearca s-o uite, dar devine subjugate de un torent de emotii pe care nu le poate intelege si carora nu le poate rezista. Spre deosebire de toate femeile pe care Christian le-a cunoscut vreodata, timida si naiva Ana pare sa vada dincolo de omul de afaceri genial si de stilul sau de viata luxos pana in adancul inimii sale ranite si reci. Relatia lui cu Ana va alunga oare cosmarurile din copilarie care-l bantuie in fiecare noapte? Sau dorintele sale sexuale intunecate, nevoia excesiva de control si dispretul fata de sine care-i umplu sufletul o vor alunga pe aceasta fata si vor distruge speranta fragila pe care ea i-o ofera!


 Dupa ce a lucrat douazeci si cinci de ani in televiziune, E L JAMES a hotarat sa-si urmeze visul din copilarie, acela de a scrie povesti de care oamenii sa se indragosteasca. Rezultatul a fost senzualul romance “Cincizeci de umbre ale lui Grey” si cele doua continuari ale sale, “Cincizeci de umbre intunecate” si “Cincizeci de umbre descatusate”, o trilogie care a inregistrat vanzari de peste 125 milioane de exemplare si a fost tradusa in 52 de limbi.

0 comentarii: