Recenzie: Goosebumps


Sinopsis Goosebumps
În Goosebumps, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette), supărat că a trebuit să se mute dintr-un oraş mare într-unul mic, întrevede o rază de speranţă când întâlneşte o fată frumoasă din vecini, pe nume Hannah (Odeya Rush) şi leagă o nouă prietenie cu Champ (Ryan Lee). Dar fiecare lucru bun are şi partea lui întunecată, aşa că Zach află destul de repede că misteriosul tată al lui Hannah este de fapt R.L. Stine (Jack Black), autorul seriei de succes, Goosebumps.

Când Zach începe să afle tot felul de lucruri despre vecinii săi, el descoperă că Stine are un secret periculos: creaturile pe care le-a creat şi cu care a populat cărţile sale sunt reale, iar Stine îşi protejează cititorii ţinându-le închise în cărţile unde au apărut fiecare. Când creaţiile lui Stine sunt eliberate neintenţionat dintre paginile manuscriselor, viaţa lui Zach devine de-a dreptul ciudată.

Într-o noapte de aventuri nebuneşti, Zach, Hannah, Champ şi Stine trebuie să-şi unească puterile pentru a-i băga înapoi între filele cărţilor pe păpuşa Slappy, pe fetiţa cu mască, gnomii şi alte creaturi, care ameninţau oraşul.
Trailer Goosebumps


Recenzie
O aventura interesanta presărata cu momente amuzate și efecte speciale grozave Goosebumps este un film care te tine alert si cu sufletul la gura. Pot spune ca este un mixt aproape perfect de comedie cu elemente horror, aceste doua elemente pentru acest film au fost combinate aproape perfect pentru a da o savoare interesanta. 
                                
                          
                        

Dintre toți acei monștri pot spune ca preferatul meu a fost Slappy, inteligent, malefic si foarte mic (e o marioneta) au dat o savoare interesanta si foarte amuzata . Ce pot spune, acest film e absolut nemaipomenit, mai ales in aceasta perioada a anului.


 Personajele au jucat foarte bine, cel mai mult mi-a plăcut R. L. Stine (Jack Black) dar si Ryan Scott Lee as Champ. Filmul a avut câteva lucruri neprevăzute, dar foarte interesante care au mers perfect cu tematica filmului
.   
Recomand acest film, mai ales ca toata familia se poate uita. Si nu uitați sa va feriți de Piticii de gradina.

0 comentarii: