Recenzie: Hotel Transylvania 2

Dacă ați vizionat primul film de animație și v-a plăcut, atunci în mod sigur acesta vă va da pe spate. Reîntâlnirea cu monstruleții cei simpatici din Transilvania a fost la înălțimea așteptărilor mele. Sincer a fost o comedie spumoasa cu momente care te țineau cu sufletul la gură, o animație pe placul întregi familii. Acțiunea este construita în jurul micuțului Denis, copilul care e jumătate vampir, jumătate om. In acest film relația dintre Denis și bunicul său (bunivamp)Dracula este în prin plan.

 Uffff a fost atât de amuzat și Denis e atât de drăguț, toate acele gesturi și expresii mi sau părut absolut adorabile.
 Sincer spre deosebire de primul film acesta a avut ceva mai multă acțiune cu câteva elemente dramatice. Per total mi sa părut mult prea scurt filmul, dar foarte bun. Il recomand pentru toată familia.
Dacă o să facă încă un film, sper să fie cu cei doi.


Sinopsis Hotel Transylvania 2

În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monştri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniştit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi şi vampir.

Aşa că, în timp ce Mavis îşi vizitează socrii umani (şi are şi ea parte de un şoc cultural), bunicul vampir Dracula îşi cheamă prietenii Frank, Murray, Wayne şi Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. Însă nimeni nu ştie că tatăl lui Drac, foarte bătrânul şi morocănosul Vlad e pe cale să facă o vizită familiei. Când Vlad află ca strănepotul său nu este de sânge pur şi că oamenii pot să stea acum la Hotel Transilvania, lucrurile o iau un pic razna.


0 comentarii: