Distanta dintre noi la Corint


O PRIMĂ IMPRESIE FAVORABILĂ NU POATE FI CUMPĂRATĂ CU BANI.
Caymen Meyers, o adolescentă de şaptesprezece ani, a învăţat încă din copilărie că nu te poţi încrede în cei bogaţi.
Şi după mulţi ani în care i-a studiat din spatele tejghelei din magazinul de păpuşi de porţelan al mamei sale, nimic nu o poate convinge că lucrurile stau altfel. Dar iată că apare în scenă Xander Spence ― înalt, frumos şi îngrozitor de bogat.
În ciuda farmecului său personal, Caymen e suficient de înţeleaptă ca să-şi dea seama că interesul lui pentru ea nu va dura. Dar exact atunci când loialitatea şi atenţia pe care i le acordă Xander sunt cât pe ce să o convingă pe Caymen că a fi bogat nu e un cusur, află că banii reprezintă mult mai mult în relaţia lor decât crezuse ea. Cu atâtea obstacole în calea lor, va putea Caymen să micşoreze distanţa dintre ei?
O carte plină de dialoguri scânteietoare şi inteligente, o încântătoare poveste de dragoste. Daisy Whitney
Un antidot pentru ficțiunea distopică și postapocaliptică. Kirkus Reviews

4 comentarii:

 1. Laura Ștefoni spunea...

  O carte frumoasa, o poveste simpla pe care o poti devora intr-o zi friguroasă de iarna. Cartea aceasta mi-a aratat ca nu conteaza lumea din care faci parte pentru a putea sa te îndrăgostești cu adevarat , lucru pe care il stiam deja, dar cartea l-a prezentat intr-un mod foarte frumos. Merita citită.

 2. Laura Ștefoni spunea...
  Acest comentariu a fost eliminat de autor.
 3. Daniela Cusa spunea...

  Ma tot gandeam zilele trecute daca sa dau comanda sau nu de ea de pe Libris. Am vazut ca era la reducere. Bineinteles ca pana m-am hotarat, deja nu mai era pe stoc. Fir-ar! :)) Din cate am inteles, este o lectura simpla, frumoasa, care se poate citi destul de usor.

 4. Simona Stavar spunea...

  Încă o carte romantică de trecut în Wishlist <3 Foarte drăguță ideea romanului :D