GEOMETRIA IUBIRII de JESSICA LEVINEPovestea începe în New Yorkul anilor 1980 şi se încheie în California, douăzeci de ani mai târziu. Viaţa tinerei poete ‒ care trăiește de ani întregi alături de un bărbat care-i oferă stabilitate și confort ‒ este subit dată peste cap de întâlnirea cu o fostă iubire, un compozitor talentat. Sfâșiată între nevoia de siguranţă și dorinţa unei vieţi palpitante și independente, Julia caută drumul care să-i aducă împlinirea totală.

„De ce mă îndrăgostesc de un bărbat pe care nu-l pot avea şi sfârşesc în pat cu altul, care nu este cel pe caremi-l doresc?… Făceam oare dragoste cu Ben pentru că îl doream cu adevărat sau pentru că voiam să fac sex, iar el îmi era la îndemână?”
Sunt întrebări la care Julia, eroina romanului Geometria iubirii, încearcă să găsească un răspuns, explorând ipoteze, fantezii și oportunități.

2 comentarii:

  1. Laura Ștefoni spunea...

    Pana sa citesc cartea aceasta mi-au placut toate din Colecție , dar când am ajuns la ea nu am putut sa o citesc și nu îmi pot da seama de ce :(

  2. Simona Stavar spunea...

    Hmm pare interesantă... Totuși nu știu dacă e chiar genul meu... Oricum nu pot să o judec înainte de a o citi... Și poate o dată o voi citi :)