Amor la Paris de JULIETTE SOBANET
DRAGOSTE ŞI CIOCOLATĂ ÎN ORAŞUL IUBIRII

Charlotte Summers, o profesoară de franceză tânără şi plină de viaţă, mai are două zile până să se mute la Paris cu iubirea vieţii sale. Ea descoperă însă pe un dating site că logodnicul ei s-a văzut pe ascuns cu o roşcată voluptuoasă. Aşa că se desparte de el şi decide să plece singură la Paris.

Ca să nu păţească şi alte femei ca ea, Charlotte creează un blog anonim în care le sfătuieşte cum să acţioneze în amor ca... un bărbat – mai precis, cum să sară din pat în pat fără a se îndrăgosti vreodată. Dar cu atâţia parizieni sexy, Charlotte nu mai este deloc sigură că nu va cădea săgetată de Cupidon de-adevăratelea.

5 comentarii:

 1. Laura Ștefoni spunea...

  Am citit-o. Mi-a placut foarte mult. :)

 2. Descrierea cartii m-a facut foarte curioasa.

 3. Simona Stavar spunea...

  Hmm ce interesant suna :D Nu stiu daca am mai citit carti care sa contina ideea asta cu femeia, care incearca sa nu se indragosteasca, sa aiba doar relatii super scurte, in care sa nu fie implicate sentimente, daaar filme asemanatoare am vazut si pot sa spun ca sunt mereu super amuzante :)))) deeeeci cred ca mi-ar placea sa citesc aceasta carte; pare genul de roman relaxant, perfect pentru vacante, mai ales cea de vara :D

 4. Daniela Cusa spunea...

  Cartea pare foarte interesanta. Cred ca o voi adauga pe wishlist.

 5. alinaalina_12 spunea...

  Mmmm....e superba aceasta carte si tine tot de bloguri deoarece si ea scrie pe unul si are.mare succes doar ca ea vorbeste despre relati nu de carti ...dar bravooo ..lectura placuta!!!