Ardoare de LILY PRIORUn basm pentru oameni mari, de o imaginaţie debordantă, care celebrează peisajele mirifice ale Italiei şi excentricităţile italienilor. O naraţiune plină de răsuciri din condei, umor şi delicii inedite.

Arcadio Carnabuci, un cultivator de măslini italian care se simte însingurat, sădeşte câteva seminţe ale iubirii, fără să-şi închipuie nici o clipă ce haos vor declanşa fructele magiei lui. Fernanda Ponderosa, femeia voluptuoasă din visurile sale, scapă neatinsă de vrajă, în schimb Gezabel, o cataroaică vrednică, între două vârste, se îndrăgosteşte de el din vârfurile urechilor până la copite. Dintr-odată, măcelarul şi brutarul cochetează cu ideea crimei pasionale, doctorul şi asistenta lui se dedau la nebunii împreună, iar un nou-născut se transformă în înger. Pe când sătenii pendulează între iubire şi război, câteva fenomene iesite din comun vin să aţâţe atmosfera şi aşa febrila, făcând ca marile pasiuni să se consume la temperaturi ce depăşesc arşiţa verii meridionale.

1 comentarii:

  1. Daniela Cusa spunea...

    Descrierea pare destul de interesanta. Insa mai bine astept sa citesc si recenzia in viitorul apropiat. De obicei asa fac, inainte de a achizitiona cartea.