Ascultă-ți inima de Sarah DessenEu sunt Annabel.
Fata care are totul.
Frumuseţe, încredere şi o viaţă socială de invidiat.
M-am născut sub o stea norocoasă. Nu-i aşa?
„Cea mai bună prietenă” mă împroaşcă cu noroi.
Familia mea se destramă încetul cu încetul.
Iar vara, ce nu pare să se mai sfârşească, este scăldată în tăcere chinuitoare, secrete şi singurătate.

Am cunoscut însă un băiat care nu mă lasă să mă ascund în cochilia mea.
Un tip obsedat de muzică.
Hotărât să-mi deschidă urechile şi să mă înveţe să ascult.
Hotărât să-mi dăruiască zâmbetul pe buze.
Dar poate el oare să mă ajute să uit ce s-a întâmplat în noaptea în care viaţa mea s-a schimbat pentru totdeauna?
,,NU CRITICA ȘI NICI NU JUDECA! ASCULTĂ DOAR!”
Annabel Greene este o fată care are totul. Cel puţin, asta este imaginea promovată de spoturile publicitare în care joacă rolul principal. Dar viaţa lui Annabel nu e nici pe departe perfectă. Prietenia ei cu Sophie a avut parte de un sfârşit amar, iar tulburarea alimentară de care suferă sora ei mai mare atârnă ca o povară cumplită pe umerii întregii familii. Izolată şi ostracizată la şcoală şi acasă, Annabel se refugiază într-o resemnare tăcută. Acesta este momentul în care în cale i se iveşte Owen – un băiat hotărât să spună întotdeauna adevărul. Şi cu ajutorul său, Annabel învaţă să-şi asculte propriul glas lăuntric şi să-şi pună cu mult curaj sufletul pe tavă.

4 comentarii:

  1. Laura Ștefoni spunea...

    Am primit cartea aceasta de Craciun. Cred ca e una buna, multa lume o lauda. Sper sa fie buna, pana acum mi-au placut toate cartile de la Epica. :)

  2. Simona Stavar spunea...

    Am mai auzit despre aceasta carte si despre autoare; in mare parte, pareri bune :D Mi se pare destul de intriganta, chiar mi-as dori sa o citesc intr-un viitor apropiat :D

  3. Abia astept sa mi-o cumpar si sa o citesc. Am auzit multe pareri bune despre aceasta autoare, sper sa nu fiu dezamagita.

  4. Daniela Cusa spunea...

    Am vrut sa o comand cand a aparut insa habar nu aveam daca merita sau nu sa o am in biblioteca. Citind cateva recenzii, mi-am dat seama ca intr-adevar merita. Probabil o voi lua la urmatoarea comanda. (Oh, cred ca spun asa despre fiecare carte dupa ce ii citesc recenzia. In curand o sa dau faliment :)) ).