Frumoasa și Bestia de Amanda QuickFără îndoială, domnișoara Harriet Pomeroy, paleontolog amator, are nevoie de un bărbat adevărat, puternic și inteligent, care să o ajute să alunge banda de tâlhari care și-a găsit adăpost în peșterile de la malul mării pe care ea îndrăgește atât de mult să le exploreze. Nerăbdătoare să-și continue cercetările, îi cere ajutorul lui Gideon Westbrook, viconte de St. Justin, fiul proprietarului domeniului. Nu știe însă că l-a convocat pe diavolul însuși.

Poreclit „Bestia de la Blackthorne Hall” pentru chipul brăzdat de cicatrice și trecutul scandalos, Gideon e un uriaș posac și amenințător care detestă convențiile sociale. Cu toate acestea, Harriet intuiește în sufletul lui o durere cumplită, pe care ar da orice s-o aline, și o pasiune mistuitoare căreia tânjește să-i răspundă. Însă impetuoasa tânără este prea inocentă să-și dea seama că a început să se joace cu focul…

Prinsă în vraja Bestiei, Harriet trebuie să găsească o modalitate de a-i câștiga dragostea în timp ce învinge, unul după altul, obstacolele puse în calea relației lor de un personaj malefic.

2 comentarii:

  1. Daniela Cusa spunea...

    Vreau sa o citesc. Intotdeauna am adorat Frumoasa si bestia. <3 Sunt sigura ca Amanda Quick a creat o poveste foarte frumoasa, la fel ca majoritatea povestilor sale de altfel.

  2. Simona Stavar spunea...

    Hmm draguta ideea cartii :> In ultima vreme am aflat despre o tona de carti romantice care suna bine si deja am o lista kilometrica, dar o s-o trec si pe aceasta :))))