Intimidare de Penelope DouglasNumele meu este Tate.
Totuși, el nu îmi spune așa.

 Nici măcar nu i-ar trece prin cap să mi se adreseze atât de familiar, asta în cazul în care mi s-ar adresa cât de cât. Nu, abia dacă îmi vorbește.

Dar nici nu mă lasă în pace.

Cândva, am fost cei mai buni prieteni, după care a început să se lege de mine și a decis că scopul lui este să îmi ruineze viața. Am fost umilită, exclusă și bârfită în toți anii de liceu. Cu cât trecea timpul, cu atât mai chinuitoare deveneau farsele și zvonurile puse la cale de el, și deja mi se făcuse lehamite să mă tot feresc din calea lui. Am plecat chiar în Franța pentru un an de zile, ca să îl evit.

Doar că, acum, m-am săturat să mă mai ascund și nici de-a naibii nu îl voi lăsa să-mi distrugă ultimul an de liceu. Poate că el nu s-a schimbat, dar eu am făcut-o. Este timpul să ripostez.

Nu mai am de gând să-l las să-și bată joc de mine.

Book Trailer


1 comentarii:

  1. Daniela Cusa spunea...

    Una din cartile mele preferate. Penelope Douglas e grozava! Mi-a placut la nebunie povestea pe care a creat-o. Am trecut prin toate starile posibile odata cu citirea acestei carti, tristete, fericire, nervi, frustare, neputinta, amagire. Ma bucur ca in final lucrurile au intrat pe fagasul lor normal. Abia astept sa se traduca si restul cartilor din serie. Am citit si Rivali.