IUBIRE DINCOLO DE TIMP de TAMARA IRELAND STONE


Tamara Ireland Stone ţese, cu o inegalabilă măiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar timpul nu se poate pune. Anna Greene şi Bennett Cooper sunt doi tineri obişnuiţi, pasionaţi de muzică şi de mişcarea în aer liber. Ei îi place să alerge, lui, să facă alpinism. Aşadar, nu e deloc de mirare că se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt. Cu o singură menţiune: Anna trăieşte în Evanston în 1995, iar Bennett în San Francisco, dar în anul… 2012.

Bennett deţine însă un talent aproape de neconceput: poate călători în timp şi spaţiu după cum doreşte, iar intrarea lui în viaţa Annei îi deschide acesteia orizonturi nebănuite, lumi pline de oportunităţi şi aventuri.

3 comentarii:

  1. cu siguranta voi face rost de aceasta carte, desi inca nu stiu de unde. suna atat de frumos si vreau sa stiu ce se intampla <3

  2. Daniela Cusa spunea...

    "Cu o singură menţiune: Anna trăieşte în Evanston în 1995, iar Bennett în San Francisco, dar în anul… 2012" Dupa ce am citit fraza asta, clar mi-a fost starnit interesul. Vreau sa citesc neaparat cartea asta.

  3. Simona Stavar spunea...

    Ooo suna super :) Mi-a amintit de "Cascada Soaptelor", pe care urmeaza sa o citesc cat de curand :D