Lumi la raspantie: Marte de foc de ANTOINETTE WORNIK


In al doilea volum al seriei LUMI LA RASPANTIE, actiunea se deplaseaza pe mai multe planuri: de la nisipurile de foc ale lui Marte ajungem in lumea adanca a apelor guvernata de inteleptii Haruni si in laboratoarele ultratehnologizate ale Federatiei Terra. Aparent disparate, toate aceste existente sunt unite intr-o perspectiva cosmica.

Federatia Terra este o lume fara razboaie, fara saracie si boli, fara bariere lingvistice, o lume aseptica a deplinei sigurante si a transparentei totale. Intr-un viitor al umanitatii digitalizate, oamenii sunt redusi la fisiere, iar eficientizarea tehnologica a lumii va fi adoptata in numele dorintei de mai bine. Insa, in ciuda progreselor tehnologice, destinul fiecaruia continua sa fie scris in Cartea Lumilor pazita de atlanti. Marea Constiinta vegheaza la soarta copiilor sai, ii poate avertiza de pericolele ce-i pandesc, insa nu poate interveni. Iar acum o raspantie hotaratoare apare inscrisa in filele profetice ale Cartii...

2 comentarii:

  1. Simona Stavar spunea...

    Am auzit recent de acest volum și până de curând nu aveam idee decât de existența primei cărți, "Atlantida", chiar nu știam că face parte dintr-o serie. Dar sincer pare super interesantă și vreau să o citesc cât mai curând :D Câte volume are această serie în total?

  2. Daniela Cusa spunea...

    Sunt curioasa daca a citit cineva pana acum primul volum. As avea nevoie de o parere inainte de a le achizitiona. Am vazut ca au un pret destul de ieftin in librariile online.