PRIMA IUBIRE de JAMES PATTERSONCEL MAI IMPORTANT LUCRU DIN LUME E SĂ ŞTII CUM SĂ-I APARŢII ALTCUIVA.

Axi Moore e o „fată bună”: învaţă bine şi nu creează probleme, dar tot ce îşi doreşte e să plece cât mai departe de orăşelul în care trăieşte şi de viaţa chinuită lângă un tată alcoolic. Când Axi hotărăşte să pornească în călătorie şi să străbată America, singura persoană pe care o vrea alături este cel mai bun prieten al ei, Robinson — de care e îndrăgostită nebuneşte în secret. E posibil însă ca această călătorie să fie cea din urmă pentru el.

Prima iubire este o aventură frumoasă, o poveste despre doi adolescenţi în căutarea bucuriei, libertăţii şi speranţei. O poveste care ne aduce aminte, printre zâmbete şi lacrimi, cât de fragilă este viaţa şi cât de minunat e să iubeşti.

2 comentarii:

  1. Laura Ștefoni spunea...

    Mi-a placut cartea aceasta. M-a facut sa vad altfel lucrurile, sa ma gandesc la prima mea iubire și la ce am invatat din acea experiența, dar totodata m-a facut sa vad și cealaltă parte a vietii , cea cu probleme și greutăți, cea în care nu totul se rezolva usor , dar în care speranța la ceva mai bun ramane vie mereu.

  2. Simona Stavar spunea...

    Încă o carte din colecția 100% iubire care pare super interesantă și drăguță :) Sper să am ocazia să o citesc și eu :)