Printesa mecanica Dispozitive infernale, cartea a treia de Cassandra ClareDacă singura modalitate de a salva lumea ar fi să distrugi ceea ce iubeşti cel mai mult, ai face-o?
Ceasul ticăie.
Toată lumea trebuie să aleagă.

Tessa Gray ar trebui să fie fericită – nu aşa se simt toate miresele? Şi totuşi, în timp ce pregătirile sunt în toi pentru nunta ei cu Jem Carstairs, o pânză de păianjen întunecată începe să se ţeasă în jurul vânătorilor de umbre de la Institutul din Londra. Un nou demon îşi face apariţia, unul legat prin sânge şi taină de Magistru, bărbatul care plănuieşte să-şi folosească armata de automate nemiloase, Dispozitivele Infernale, pentru a-i distruge pe vânătorii de umbre. Nu mai are nevoie decât de un singur lucru pentru a-şi pune în aplicare planul diabolic.
Primejdiile şi trădările, secretele şi magia, şi firele încâlcite ale iubirilor şi ale pierderilor se împletesc pe măsură ce vânătorii de umbre ajung la un pas de distrugere în acest final cutremurător şi surprinzător al trilogiei DISPOZITIVE INFERNALE.

3 comentarii:

 1. Simona Stavar spunea...

  Sună așa interesant; îmi pare din ce în ce mai rău că nu m-am apucat de această serie și eu :(
  Câte volume are în total?

 2. Bea Tryx spunea...

  Are Trei Volume. Printesa Mecanica Este Ultimul Volum. Eu Am Citit Primul Volum Si Mi-a Placut. Am Inceput Si Al Doielea Volum Dar Nu Prea M-o Atras. Probabil O Sa Ma Apuc Din Nou De Serie Ca Nu Imi Place Sa Le Las Neterminate Si Faptul Ca O Aparut Toata Seria Pe Romana E Un Motiv In Plus

 3. Simona Stavar spunea...

  Multumesc ca mi-ai spus, Bea Tryx :) Sper sa ma apuc si eu cat mai curand de serie :D