REGĂSIRE de RALUCA BUTNARIU


Iubirea nu uită niciodată. Indiferent câți ani au trecut.

Indiferent cu cine ai fost sau ce ai făcut.

Iubirea adevărată rămâne acolo, în inimă și suflet.

Iubirea adevărată rămâne acolo, în inimă și suflet.


Nicolle este guvernantă la Wilton House și are grijă de 3 copii răsfățați și răi pe care îi educă și îi transformă în adevărate diamante. Apariția lui Jonathan Stamford la conac îi va provoca răni interioare.El este bărbatul care în urmă cu 7 ani de zile a gonit-o și și-a bătut joc de ea. Ea însă nu poate uita îmbrățișările lui. Săruturile pasionale. Îl iubește și îl urăște în același timp. Iar ceea ce o frământă cel mai tare este secretul pe care îl ascunde de el.

Cum poți uita trecutul și mai ales să începi de la început, atâta timp cât el stăruie în mintea ta?

"Regăsire" de Raluca Butnariu, romanul de dragoste care a cucerit lumea online, este cartea pe care o citesti cu sufletul la gura.

5 comentarii:

 1. Simona Stavar spunea...

  Wow sună super :D Cred că e prima oară când aud de Raluca Butnariu... Îmi pare bine când aud de cărți scrise de autori români :D

 2. Daniela Cusa spunea...

  Mi-am propus ca in acest an sa citesc cele cinci carti care au aparut la editura Celestium, mai ales ca sunt scrise de autori romani. Sunt sigura ca vor merita.

 3. Simona Stavar spunea...

  @Daniela, și pe mine mă tentează cărțile de la editura Celestium :) Prima carte, pe care mi-aș dori s-o citesc este "Toate sfârșiturile sunt la fel"; am citit câte ceva despre ea recent și mi se pare destul de interesantă :D

 4. Sună interesant. Mulțumesc.

 5. Daniela Cusa spunea...

  Da, si eu o am pe lista. Este foarte laudata cartea. :)