Diverta te invita la Blind Date with a Good Book

      
      Diverta a lansat un nou concept în librăriile din România, Blind Date with a Good Book! Astfel, în toate magazinele retailerului, clienții pot trece peste etapa alegerii unui titlu anume și să aleagă un Blind Date with a Good Book!      Conceptul adună cele mai bune titluri evaluate prin vânzările magazinelor Diverta și prin recenziile clienților din România și însumează până la 20 de titluri în fiecare magazin din țară!
      Diverta a vândut în prima lună de la lansare peste 2000 de exemplare. Aceste cifre arată un interes crescut în rândul clienților și determină retailerul să susțină dezvoltarea conceptului Blind Date with a Good Book, introducând astfel ediții speciale pe parcursul anului în funcție de sezon. În acest sens, Diverta are în pregătire o serie nouă de cărți pentru Blind Date with a Good Book în februarie-martie, pentru perioada Valentine’s Day – Dragobete – Mărțișor – Ziua Femeii.


Cărțile din colecția Blind Date sunt împachetate într-un ambalaj cu  o grafică specială, ce oferă clientului indicii despre titlul cărții. Astfel, își pot satisface curiozitatea în timp ce își pun la încercare cunoștințele din domeniu!

       Cele mai atrăgătoare titluri ale colecției Blind Date au fost Magie, Chimie sau Prostie?, Încearcă să mai dormi după ce citești această carte și O poveste despre renunțarea la perfecțiune. Cititorii sunt așteptați în magazinele Diverta să afle ce cărți se ascund în spatele acestor titluri-ghicitori!Blind Date with a Good Book se adresează celor care vor să fie siguri că citesc o carte bună și nu au timpul necesar să se documenteze în privința noilor apariții, dar și celor cărora le place misterul și râvnesc după o ghicitoare bună.

Aceste cărți pot fi și o soluție inedită pentru un cadou: sunt deja ambalate atragător, oferă indicii despre carte, astfel încât poți alege una potrivită personalității sărbătoritului, iar curiozitatea îl va face să fie primul cadou pe care îl va deschide!


Despre Diverta
      Diverta este principalul retailer de entertainment și dezvoltare personală din România, cu o istorie de 16 ani și un concept  unic pe piața locală, adaptat nevoilor consumatorului modern. Retailerul deține 23 de magazine în 15 orașe din țară.
    Diverta se remarcă printr-un mix de produse variat ce include: cărți, produse de birotică și papetărie, jucării, cadouri, colecții școlare și pentru adolescenți, jocuri, gadgeturi tech&non-tech, accesorii media.

      Dinamic, inovator, variat, prietenos și de incredere, spiritul Diverta se reflectă deopotrivă în gama de produse și în amenajarea spațiului de vânzare, structurat pe zone de interes.

1 comentarii:

  1. Daniela Cusa spunea...

    O idee foarte inspirata si creativa. Cred ca maine voi face o vizita magazinului Diverta. Sa vedem surpriza de care voi avea parte.