Lansarea filmului Martianul Odeon Film


The Martian - 7 nominalizari la Oscar, inclusiv pentru Cel Mai Bun Film.

 În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice şi este lăsat în urmă de echipajul său. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă curând, că a fost lăsat singur pe planeta ostilă. Cu provizii insuficiente, el este nevoit să-și folosească la maxim creativitatea, inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ, pentru a putea fi salvat. La milioane de mile distanță, NASA și o echipă internațională de oameni de știință caută neîncetat soluții prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare.

 Filmul este regizat de legendarul Ridley Scott (Alien, Prometheus) şi este bazat pe romanul bestseller The Martian, al autorului Andy Weir (Editura Art)

MARTIANUL va fi disponibil in format


                                            Steelbook (Blu ray 3D +2D) Blu ray 3D,

                                                                       Blu Ray                                                                        DVD.

Filmul Martianul il gasiti in toate magazinele de specialitate din tara.

1 comentarii:

  1. Daniela Cusa spunea...

    Mi-am achizitionat cartea, atunci cand a aparut cu ziarul Libertatea. Inca nu am reusit sa o citesc, insa sper sa o fac inainte sa vizionez filmul.