Recenzie Marea Nesfarsita DivertaAl Cincilea Val al invaziei extraterestre care a lovit Pământul face ravagii printre puţinii oameni rămaşi în viaţă: „nu Ceilalţi au inventat moartea; ei doar au perfecţionat-o“.
Un hotel părăsit, ros de şobolani şi de frigul unei ierni aprige, nu poate fi o ascunzătoare bună pentru grupul de tineri supravieţuitori care au reuşit să rămână împreună. Cineva trebuie să rişte plecând în căutarea unui loc sigur, chiar dacă asta ar însemna să nu-şi mai vadă prietenii niciodată. Pericolele care îi pândesc aici sunt multe şi imprevizibile. Cine s-ar gândi că o fetiţă de 5 ani salvată de la îngheţ ar putea pune în primejdie viaţa tuturor?
Marea nesfârşită, cea de-a doua parte a trilogiei lui Rick Yancey, e o lectură care nu se parcurge decât cu sufletul la gură; ca un meci de şah unde tensiunea dintre cei doi jucători zbârnâie în permanenţă şi e gata să explodeze în orice moment.

Salutare, dragilor. Azi va scriu parerea mea despre volumul 2 din seria Al 5lea val, Marea nesfarsita de Rick Yancey , serie aparuta la Editura Art . Daca primul volum a fost o introducere in universul creat de Yancey  si punctul central a fost Cassie , Marea Nesfarsita  ne prezinta mai detaliat, personajele secundare,

 iar o parte din carte este din perspectiva  lui Ringer
, ceea ce pe mine m-a surprins.

Cassie nu este atat de prezenta in acest volum pe cat mi-as fi dorit.Mi-a placut extrem de mult Cassie in Al 5lea val si m-as fi asteptat ca si acest volum sa fie din perspectiva ei. Dar Ringer m-a surprins placut. Nu pot sa zic ca m-am dat in vant dupa ea in primul volum, dar usor ,usor , am inceput sa o indragesc. In acest volum , aflam mai multe despre trecutul celorlalti supravietuitori , si cred ca acest lucru face aceasta carte mai interesanta.
Dar  in aceasta carte aflam si franturi din prima invazie la care Evan a fost prezent
Inca nu ma decid pe care prefer: Evan sau Ben. Ii iubesc pe amandoi!


 Sper din tot sufletul ca nu vor renunta la realizarea filmului Marea Nesfarsita pentru ca merita o ecranizare!
Referitor la carte, nu va spun ce se intampla cu Ringer  si daca aceasta reuseste sa gaseasca un loc sigur pentru grupul din care face parte. Va las pe voi sa  descperiti.
Volumul 3 , The Last Star  (Ultima Stea)  va fi publicat in SUA in luna mai si probabil Editura Art ne va incanta anul acesta si cu acest volum.
Multumesc librariei DIVERTA pentru acest frumos volum oferit .
Daca doriti sa aflati povestea din spatele acestui volum, o puteti face  cumparandu-l AICI
Primul volum poate fi cumparat AICI sau dand un click pe imaginea de mai joshttp://www.dol.ro/author--rick-yancey--6869.html

2 comentarii:

  1. Daniela Cusa spunea...

    Trebuie sa primesc si eu in curand primul volum din al cincilea val. Sunt foarte curioasa daca imi va placea. Sper ca da, pentru ca apoi sa citesc si volumul 2.
    Felicitari pentru recenzie.

  2. alinaalina_12 spunea...

    Am vazut filmul dar nu am citit cartea , poate ca o voi face dupa.recenzia ta ma tenteaza sa cumpar cartea.