Deadpool


Sinopsis Deadpool
Supranumit "mercenarul cu gură mare", Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat.

Părerea mea
Deadpool: From the studio that inexplicably sewed his fucking mouth shut the first time comes five-time Academy Award viewer, Ryan Reynolds in an eHarmony date with destiny. Ladies and gentlemen, I give you... me! Deadpool.
Bine ați venit în lunea lui Deadpool, un fost mercenar modificat genetic cu un simț al umorului foarte ciudat si imprevizibil.

Deadpool: [to the audience] I know right? You're probably thinking "Whose balls did I have to fondle to get my very own movie"? I can't tell you his name, but it rhymes with 'pullverine.'
[In an Australian accent]
Deadpool: And lemme tell you, he's got a nice pair of smooth criminals down unda'.

 Pentru cei care nu au avut încă vreun contact cu Deadpool, trebuie să spun că nu intră în categoria tipică de supereroi. Nu se aseamănă cu ceilalti eroi din benzile desenate, ci e mai degrabă un antierou cu puteri speciale, pentru că vrea să îi elimine pe cei care l-au torturat, deci este mânat de dorinta de  răzbunare, nu de a face un bine omenirii.
[from leaked test footage]
Deadpool: Oh, hello there! I bet you're wondering, why the red suit? Well, that's so bad guys can't see me bleed
[spots a convoy of mercenaries]
Deadpool: Let's hope these guys are wearing their brown pants...

Pentru cei care stiu ce inseamna personajul Deadpool, au citit benzile desenate sau au jucat jocurile, acest film a iesit perfect. M-am uitat la film si pot spune, asta e Deadpool, nu are nevoie de descriere, filmul este cu el si nimic nu are logica. Pur si simplu genial! 
Ryan Reynolds este o alegere excelenta pentru acest rol care il aduce din nou in fruntea actorilor cunoscuti si talentati de la Hollywood.


Deadpool: And you are...?
Negasonic Teenage Warhead: Negasonic Teenage Warhead.
Deadpool: Negasonic Teenage... what the shit? That's the coolest name ever!
Deadpool este filmul care reuseste sa te binedispuna in ciuda faptului ca are un buget mult mai mic  decat alte filme cu super eroi. Multora nu le place acest film datorita limbajului vulgar care predomina pe toata durata sa, dar mie  mi-a placut acest lucru deoarece s-a imbinat foarte bine cu genurile comic-tragic care sunt si unele dintre punctele forte ale filmului. Ca sa numai spun ca Deadpool e personajul in care limbajul vulgar, ironia si glumele pe care le face il caracterizeaza in totalitate. 
Blind Al: Looks aren't everything.
Wade Wilson: Looks *are* everything. You ever heard David Beckham speak? It's like he mouth-sexed a can of helium. Think Ryan Reynolds got this far on his superior acting method?
Desi acest film a avut un buget redus nu au lipsit efectele speciale spectaculare si faptul ca Deadpool se adreseaza direct spectatorilor. Ceea ce mi-a placut in mod special.
Pentru cei care nu stiu, acest film va avea o continuare care deja a fost anuntata pe 2017 si se stie ca regizorul va fi tot Tim Miller iar actorul principal Ryan Reynolds pe care abia astept sa il revad. 

Deadpool: [to the audience in the after credits scene] You're still here? It's over. Go home! Oh, you're expecting a teaser for Deadpool 2. Well, we don't have that kind of money. What are you expecting, Sam Jackson show up with an eyepatch and a saucy little leather number? Go, go.

Credits: The making and authorized distribution of this film supported over 13,000 jobs and involved hundreds of thousands of work hours.

Deadpool: Oh, but I can tell you one thing and it's a bit of a secret. In the sequel, we're gonna have Cable. Amazing character. Bionic arm, time travel. We have no idea who we're gonna cast yet but it could be anybody. We just need a big guy with a flat top. Could be Mel Gibson, Dolph Lundgren, Keira Knightley, she's got range, who knows? Anyway, big secret, ssshhhh. Oh and don't leave your garbage all lying around. It's a total dick move. Go. Chicka-chickahhhh.


0 comentarii: