Fenomene paranormale și locuri misterioase din lume: Aokigahara - pădurea sinucigaşilor din Japonia


Aokigahara este o pădure de 35 000 kilometri pătrați, care se întinde la poalele muntelui Fuji. Este o pădure care are o vechime de 1200 de ani. Începând cu anii 50, pădurea a devenit locul unde se produc cele mai multe cazuri de sinucidere...

Aokihagara trezește în rândul japonezilor un sentiment de frică. Este considerată locul cel mai blestemat din Japonia.
Spiritele malefice sunt denumite yurei și pot apărea de oriunde. Sunete stranii, strigăte și faptul că yureii nu pot părăsi zona sinuciderii, au făcut din această pădure un loc blestemat.  Cei care s-au aventurat în această pădure susțin că există o tensiune maximă care marchează corpul uman. Stările de panică, de epuizare, durerile de cap, toate aceste trăiri au făcut ca tot mai puțini japonezi să se hazardeze în astfel de drumeții.
Mai mulţi martori oculari au raportat că odată intraţi în pădurea bântuită au văzut diverse forme, au auzit țipete şi zgomote neobișnuite şi au mai raportat şi sentimente stranii. Toate acestea au fost puse se seama fantomelor care se regăsesc în număr foarte mare. De asemenea busolele cât şi aparatele cu GPS nu mai funcționează în această pădure. Probabil că şi anumite anomalii neidentificate provoacă aceste perturbații.

Lumina soarelui nu pătrunde în interiorul pădurii, iar căile de acces în pădure sunt adevărate labirinturi.
Legendele japoneze vorbesc despre spiritele celor morți care pot fi văzute în pădure. Spiritele celor morți prin violență nu-și găsesc liniștea și nici nu pot trece în altă lume. Spiritele rămân între cele două lumi. În anul 1990, doi paznici ai acestei păduri au descoperit cadavrul unui spânzurat. S-au apropiat de locul faptei și au văzut mai multe fantome care se roteau în jurul sinucigașului. Locuitorii din această zonă susțin că cine se afundă în această pădure nu mai găsește drumul de întoarcere.
Aceasta padure faimoasa a fost folosita ca sursa de inspiratie pentru filme cum ar fi Forest of the Living Dead (2010), Grave Halloween (2013), The Sea of Trees (2015) si The Forest (2016). 
Anime si manga: Mazinger Z, Transformers: Super-God Masterforce, Yowamushi Pedal, The Kurosagi Corpse Delivery Service pentru literatura, jocuri chiar si muzica.

Pentru cei care au posiblitatea de a putea vizita acesta padure, am doar doua sfaturi foarte importante:
  Nu va abateti de la poteca
Si daca vedeti ceva rau, tineti minte...nu e real

0 comentarii: