In curand la Leda Edge


       După succesul primei cărți (Mândrie, prejudecată și zombie) apărute în noua colecție marca Leda, coordonată de un traducător minunat, Leda Edge a anunțat noi apariții editoriale care ne încântă ochii, ne fac sufletul să tresalte și portofelele să suspine și să se pregătească de vremuri grele. Iată noutățile frumoase care ne vor îmbogăți biblioteca:

       Începem cu minunăția care se va potrivi acum ca o mănușă în bibliotecă, alături de celelalte două volume, Experiment, în ediție Tie-in. Volumul al treilea din seria Divergent este deznodământul poveștii, iar ecranizarea sa va apărea și la noi în cinematografe, începând cu 11 martie 2016.


       Am așteptat și am plâns și ne-am perpelit, iar loialitatea ne este în sfârșit răsplătită! Volumul al doilea din seria Shatter me a autoarei Tahereh Mafi va fi în curând tradus în cadrul colecției Leda Edge. Vom putea să o însoțim pe Juliette, tânăra prizonieră cu o putere fascinantă, într-o nouă aventură care ne va spulbera sufletește, asemenea primului volum.


      Until we meet again, minunatul roman al lui Renee Collins, ne prezintă o istorisire dramatică, plină de mister și dragoste, în care protagoniștii, Cassandra și Lawrence vor trebui să depășească granițele timpului pentru a-și împlini iubirea. Similar cu Soția călătorului în timp, romanul este unul plin de surprize, tragic și fabulos în același timp.


      Fantome, zeități și înfricoșătoarea Lumea de Dincolo. Un soldat pretinde că știe secretul după care Wasp tânjește cel mai mult, dar tânăra este conștientă că totul are un preț și că cel pe care trebuie să îl plătească pentru secretul mult dorit, o poate ucide. Archivist Wasp de Nicole Kornher-Stace se află în curs de traducere la Leda Edge (oop, oop!)


      Origin, continuarea seriei Lux, ne zguduie cu o nouă aventură palpitantă. Frumosul de Daemon se găsește din nou într-o situație imposibilă, dar cum el e un fel de Tom Cruise, pe numele său mic, Imposibil, este pregătit să distrugă întreaga lume pentru a obține ce își dorește.       Magonia, sau cum îmi place mie să o numesc, (M)Agonia de a aștepta, prima carte din seria cu același nume, este o poveste despre loialitate, găsirea forței care zace în fiecare dintre noi și curajul de a lua deciziile corecte.       Pentru fanii romanelor Regatul Umbrelor (Trilogia Grisha) și Regina Roșie, Leda Edge pregătește A Crown's Game, un fantasy istoric plasat în Rusia Imperială și care mă umple de încântare și entuziasm, doar citind numele personajelor: Vika Andreyeva și Nikolai Karimov. (Vreau cartea asta, oameni buni!) Noi de abia așteptăm să punem mâna pe aceste noutăți! Sunteți entuziasmați? Pe care dintre cele de mai sus vi le doriți cel mai mult? 

1 comentarii:

  1. Daniela Cusa spunea...

    Entuziasmati? Cel putin!
    Numai bunatati la Leda. Abia le astept!