Kilipirim - targ de carte cu discount

      Vești bune pentru toți iubitorii de cărți din regat! Mâine, 30 martie 2016, începe Kilipirim, târg de carte cu discounturi și reduceri mari care ajung până la 90%.Vă prezentăm mai jos oferta editurilor, care ne vor bucura cu pachete promoționale, cărți noi și frumoase și muulte titluri pe care nu ne vom putea abține să nu le cumpărăm. Târgul se va ține în Unirea Shopping Center, la etajul 2, în aripa Călărași, iar intrarea este liberă.


       La standul Humanitas și Humanitas Fiction, iubitorii de carte vor regăsi pachetele la prețuri speciale de 5, 10 și 15 lei. O ofertă asemănătoare propun și Polirom și Cartea Românească: peste 400 de titluri cu reduceri între 30% și 50%, plus multe volume la 10 lei. RAO va fi prezentă la Kilipirim cu peste 2000 de titluri, precum Strigătul păsării Kiwi, Istoria completă de Marnie Fogg sau cărți ale Virginiei Wolf. O oferă impresionantă de titluri se găsește și la standul Editura Litera, multe dintre acestea având prețul redus cu până la 70%. Printre titlurile pregătite, se numără romane celebre și cărțile de colorat pentru adulți.
      Curtea Veche Publishing a pregătit pentru ediția din această primăvară a târgului aproximativ 550 de titluri la prețuri speciale. Oferta editurii include cărți din numeroase domenii, cum ar fi literatură contemporană, nutriție și gastronomie, dezvoltare personală și personală, istorie și sociologie, cărți pentru copii. Peste 35% discount vor avea și titlurile de la standul Editurii Corint din cadrul târgului. O oferă variată ce include cărți din colecția de Istorie, cărți de colorat sau clasici ai literaturii universale.Cărți de Stephen King la 10 lei, plus multe cărți la prețuri de kilipr, la stadul Editurii Nemira. Editura TReI aduce peste 350 de titluri, multe dintre acestea, la jumătate de preț.1 comentarii:

  1. Meil Mihai spunea...

    Păcat că este doar în București...