Ella de Angela BecerraTraducator: Tudora Sandru-Mehedi
Colectie: romance
Nr. Pagini: 384
Aparitie: 17.11.2010
 

După ce a suferit un grav accident, Ella a încetat să mai scrie. Simţindu-se înfrântă şi pierdută, pleacă la Florenţa în căutarea poveştii pe care i-o spusese tatăl ei, poveste pe care a vrut să o transforme într-un roman.
 În dorinţa de a simţi că trăieşte din nou, a creat un personaj tăcut şi enigmatic, La Donna di Lacrima.
 Aceasta este vizitată în splendida ei casă de pe Via Ghibellina de bărbaţi care şi-au distrus viaţa şi care îi adoră trupul şi confortul pe care i-l oferă.
 Nici unul nu ghiceşte că Ella e o scriitoare tristă şi singuratică care recondiţionează cărţi şi că în fiecare seară, la ora 7, hoinăreşte prin librăriile de pe Mercato Nuovo, unde un alt suflet, un vânzător singuratic şi misterios, o aşteaptă. 
O profundă şi mişcătoare poveste de dragoste, copleşitoare prin senzualitate şi erotism, care explorează profunzimile singurătăţii, zădărniciei vieţii. 
Un nou curent literar - idealism magic

O nouă scriitoare laureată a celor mai prestigioase premii literare din Columbia,
creatoarea unui nou curent literar – irealism magic – Ángela Becerra ne încântã cu o profundă şi mişcătoare poveste de dragoste, copleşitoare prin senzualitate şi erotism rafinat, care explorează profunzimile singurătăţii în romanul Ella.
Pentru acest roman, Ángela Becerra a primit Premiul Iberoamerican pentru Prozã „Planeta – Casamérica“ 2009.

1 comentarii:

  1. Nu am auzit de aceasta autoare. Mersi de recomandare :)