Lansare The Revenant Dvd si Blu-Ray Odeon Film

ACUM in format Steelbook (Blu-ray 2D), Blu-ray şi DVD!

Titlu original: The Revenant
Titlul in limba romana: Legenda lui Hugh Glass
Regia: Alejandro González Iñárritu
Distribuţia: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson
Data lansare: 25 mai
Distribuitor: Odeon Cineplex

www.facebook.com/OdeonFilm


Sinopsis:
Leonardo DiCaprio oferă o performanţă premiată cu OSCAR® în capodopera cinematografică a lui Alejandro G. Iñárritu, câştigător al premiului OSCAR® . Inspirat din fapte reale şi câstigător a 3 premii OSCAR® , The Revenant: Legenda lui Hugh Glass este povestea celebrului explorator Hugh Glass (DiCaprio), care luptă pentru supravieţuire şi dreptate. După ce a fost atacat de un urs, Glass este lăsat să moară de un membru perfid al echipei sale de vânătoare (Tom Hardy). Contrar aşteptărilor şi cu dureri inimaginabile, Glass înfruntă o iarnă grea pe un teren total necunoscut. Această aventură epică surprinde puterea extraordinară a spiritului uman într-o experienţă captivantă şi emoţionantă, nemaiîntâlnită până acum.


Format disponibil:
Începând cu 25 mai   ” Legenda lui Hugh Glass ” va fi disponibil în toate magazinele de specialitate în format  Steelbook (Blu-ray 2D), Blu-ray şi DVD! 

1 comentarii:

  1. Am vazut filmul, dar mie nu mi-a placut atat de mult pe cat a fost de laudat. Sincer, nu cred ca merita nici Oscarul pentru acest rol....parerea mea :)