Cărți cu colți: Harry Potter și copilul blestemat J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne la editura Art


- Publicată în septembrie 2016
- Traducere din engleză de Tatiana Dragomir
- hardcover, 150x230
- Bestseller, Recomandată
- Autor: J.K. Rowling
- Domeniu: Fantasy
- Tematici: a opta poveste, bestseller, copilul blestemat, Harry Potter,J.K. Rowling, Jack Thorne, John Tiffany, piesă de teatru, precomandă,repetiție cu public, seria Harry Potter, ultima carte Harry PotterA OPTA POVESTE. NOUĂSPREZECE ANI MAI TÂRZIU.

Bazată pe o nouă poveste originală de J.K. Rowling, John Tiffany şi Jack Thorne, Harry Potter şi copilul blestemat este o nouă piesă semnată de Jack Thorne. Este a opta poveste din seria Harry Potter şi prima jucată oficial pe scenă. Premiera mondială a piesei a avut loc pe 30 iulie 2016, la un teatru londonez din West End. Acest volum conține scenariul repetiției cu public și ne invită să luăm parte la un nou episod din saga lui Harry Potter, a prietenilor şi familiei lui.

Pentru Harry Potter mereu a fost greu să fie el însuşi, iar acum, când lucrează până la epuizare la Ministerul Magiei, are soţie şi trei copii care merg la şcoală, nu e cu mult mai uşor. 

În timp ce Harry se războieşte cu un trecut care refuză să rămână unde îi este locul, fiul lui cel mic, Albus, luptă şi el cu greutatea unei moşteniri de familie pe care nu şi-a dorit-o niciodată. Când trecutul şi prezentul se contopesc ameninţător, şi tatăl, şi fiul descoperă un adevăr incomod: uneori întunericul vine de unde nu te aştepţi

0 comentarii: