Cărți cu colți: Ultima scrisoare de dragoste de lJojo Moyes la editura Litera


An aparitie: 03 martie 2016
Autor: Jojo Moyes
Categoria: Literatura Universala
Editia: Brosata
Editura: LITERA
Format: 140 x 200
Nr. pagini: 448

Aflată în căutarea unui subiect inedit și emoționant, ziarista Ellie Haworth găsește în arhiva ziarului la care lucrează o scrisoare datând din anul 1960, scrisă de un bărbat care-i cere iubitei să-și părăsească soțul. Astfel, Ellie se vede prinsă în hățișurile unei povești de dragoste din trecut, iar impactul asupra ei este cu atât mai puternic cu cât și ea însăși are o legătură cu un bărbat însurat. În 1960, Jennifer Stirling se trezește în spital, unde a ajuns în urma unui accident de mașină. Nu-și poate aminti nimic: nici de soț, nici de prieteni, nici cine era.
 La înapoierea acasă, descoperă o scrisoare de dragoste și începe să-și amintească de iubitul ei, pentru care fusese dispusă să riște totul. Povestea din trecut a lui Jennifer și cea actuală a lui Ellie, ambele implicând o dragoste pătimașă și interzisă, se împletesc într-o dramă de mare intensitate emoțională, în care scrisorile de dragoste readuc la viață o iubire care sfidează timpul.

 „Un roman epic, romantic, absolut sclipitor. După părerea mea, romanul anului.“ Lisa Jewell
 „O carte fabuloasă, emoționantă și evocatoare – perfectă pentru cei cu sufletul mereu tânăr și îndrăgostit.“ Sophie Kinsella 0 comentarii: